Serie

Skribent

MovieZine

12 februari 2021 | 13:50

Trailerpremiär för nya ungdomserien "Generation" på HBO Nordic

Se Justice Smith i ett nytt high school-drama om att hitta sig själv i ett konservativt samhälle.
Gillar du ungdomssåpor med mera djup och allvar, som "We Are Who We Are" eller "Euphoria"? Då kan nya "Generation" vara just din nya tonårscrush i tv-landskapet.

"Generation" beskrivs som en "mörk men lekfull" halvtimmesserie som följer en blandad grupp high school-studenter i deras upptäckter av ung sexualitet och ifrågasättande av djupt förankrade övertygelser om livet, kärleken och familjeroller i det konservativa samhälle de lever i.

I ensemblen av unga nykomlingar känner vi främst igen Justice Smith, som synts i "Pokémon Detective Pikachu" och "Jurassic World: Fallen Kingdom".
 
 
Serien är skapad av det gifta filmskaparparet Daniel och Ben Barnz, tillsammans med deras tonåriga dotter Zelda Barnz. Lena Dunham har hjälpt till at skriva manus och producera serien.

"Generation" får premiär den 11 mars på HBO Nordic. Säsongen består av 16 avsnitt á 30 minuter. Första delen av säsongen består av åtta avsnitt. Tre avsnitt kommer på premiärdagen, följt av två avsnitt 18 mars och två avsnitt 25 mars, samt ett avsnitt den 1 april. Resterande åtta avsnitt kommer att släppas senare i år.
| 12 februari 2021 13:50 |