Trailer

Skribent

Alexander Kardelo

7 november 2023 | 08:30

En sista trailer till ”The Marvels” tar draghjälp av Avengers

Kan Robert Downey Jr och Chris Evans locka folk till biograferna?
Det ser inte jätteljust ut för den nya Marvelfilmen som går upp på bio imorgon onsdag. Förhandsförsäljningen av biljetter tyder på ett lägre intresse än för DC:s ”Black Adam” och ”The Flash” - två filmer som floppade på bio.
 
Enligt Deadline förväntas ”The Marvels” göra en sämre premiärhelg än ”Eternals” som var en av Marvel Studios minst inkomstbringande filmer. Det är dags att kalla på hjälp från de stora grabbarna...
 
En sista trailer till ”The Marvels” har just släppts, och den gör allt i sin makt för att påminna oss om att Captain Marvel är en del av Avengers-teamet. Trailern börjar med flashbacks till både Iron Man (Robert Downey Jr) och Steve Rogers (Chris Evans) samt dramatiska scener då Thanos besegrades.
 
Nä, varken Iron Man, Captain America eller Thanos är med i "The Marvels" (vad vi vet) men tricket från marknadsföringsteamet kanske fungerar. Tanken är att påminna alla MCU-fantaster om karaktärerna vi älskar och försöka väcka lite mer pepp inför den nya filmen. Funkar det? Vad tycker ni?
 
 
I "The Marvels" får Brie Larsons hjälte sällskap av Kamala Khan och Monica Rambeau, kända från tv-serierna "Ms. Marvel" och "Wandavision". De ställs inför en ny skurk som hotar hela vår värld, Dar-Benn.
 
Kommer du se filmen på bio? Kommentera nedan.
| 7 november 2023 08:30 |