Film

Skribent

MovieZine

20 april 2023 | 12:00

En explosiv sista trailer till "Fast X" trycker gasen i botten

Jason Momoa spelar storskurken som planerar att spränga Vatikanen i bitar. Biopremiär 17 maj.
Med bara några veckor kvar till premiär lägger "Fast & Furious"-gänget in nästa växel.
 
Här är en sista, ruggigt actionpackad trailer för den tionde filmen där Dom Toretto (Vin Diesel) möter på riktigt hårt motstånd. Jason Momoa spelar skurken som planerar att spränga Vatikanen, och en av filmens maffiga actionsekvenser involverar snabba vrålåk och en rullande jättebomb på gatorna i Rom.
 
Kolla in:
 
 
Lite bakgrund: I "Fast Five" från 2011 besegrade Dom och hans gäng den ondskefulle brasilianska drogkungen Hernan Reyes och krossade hans imperium på en bro i Rio De Janeiro. Vad de inte visste var att Reyes son, Dante, bevittnade allt och har spenderat de senaste 12 åren med att tänka ut hur han ska få Dom att betala det ultimata priset.
 
Dantes planer kommer att splittra Doms familj från Los Angeles till Roms katakomber, från Brasilien till London och från Portugal till Antarktis. Nya allianser kommer att formas och gamla fiender kommer att dyka upp igen. Men allt förändras när Dom upptäcker att hans åttaårige son är det ultimata målet för Dantes hämnd.
 
Filmen regisseras av Louis Leterrier, som även får ratta den här filmserien hela vägen in i mål. Nu står det klart att Leterrier regisserar "Fast & Furious 11" som blir den avslutande filmen i en actionserie som gasat på sedan 2001.
 
"Fast X" ser vi på bio den 17 maj.
| 20 april 2023 12:00 |