Serie

Skribent

MovieZine

1 april 2022 | 18:00

3 tunga seriestarter på Paramount+ i april

Med prestigefyllda titlar som "The First Lady" och "The Offer" tar Paramount+ upp kampen mot streaming-konkurrenterna i vår.
Det är vår i luften och på Paramount+ är det dags för fyra nya seriepremiärer. Under april släpps tre nya originalserier samt den andra säsongen av "iCarly" med Miranda Cosgrove (9 april).
 
Mest ser vi förstås fram emot stjärnspäckade premiärer med Viola Davis, Chiwetel Ejiofor och Miles Teller, som bland annat tar med oss till Vita huset samt till inspelningen av filmklassikern "Gudfadern". Paramount+, fortfarande relativt nya i Sverige, har redan imponerat med serier som "1883" och "Yellowjackets", och med vårens tunga premiärer tar de på allvar upp fighten mot streaming-konkurrenterna. 
 

The First Lady – Premiär 18 april

 
 
I Vita husets östra flygel har många av historiens viktigaste beslut tagits i det dolda av USA:s karismatiska, komplexa och dynamiska First Ladies. I antologiserien "The First Lady" berättas historien om tre av dessa unika och gåtfulla kvinnor. Genom sammanflätade berättelser fokuserar serien på Michelle Obama (Viola Davis), Betty Ford (Michelle Pfeiffer), och Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson). Serien består av 10 avsnitt. 
 

The Man Who Fell to Earth – Premiär 25 april

 
 
Dramaserien "The Man Who Fell to Earth" är inspirerad av Walter Tevis-romanen med samma namn och den ikoniska filmatiseringen från 1976 med David Bowie i huvudrollen. Serien följer en främling (Chiwetel Ejiofor) som anländer till jorden vid en kritisk tid i den mänskliga evolutionen. Med hela mänsklighetens öde i sina händer måste han konfrontera sitt eget förflutna för att avgöra jordens framtid.
  

The Offer - Premiär 29 april

 
 
"The Offer" är baserad på den Oscarsbelönade producenten Albert S. Ruddys extraordinära, aldrig tidigare filmatiserade upplevelser från skapandet av filmklassikern "Gudfadern". I serien medverkar bland andra Miles Teller som Albert S. Ruddy och Dan Fogler som Francis Ford Coppola. Dexter Fletcher ("Rocketman") regisserar de tre första avsnitten som släpps vid premiären 29 april. De återstående sju avsnitten släpps sedan veckovis på Paramount+.
| 1 april 2022 18:00 |