Serie

Skribent

MovieZine

25 maj 2023 | 17:30

Nya serier och filmer på Prime Video i juni 2023

Se nyheterna som kommer till Prime Video under juni: bland annat filmen "Creed III" och den sista säsongen av "Jack Ryan".
Vi kan räkna med mycket action, dramatik och romans på Prime Video den kommande månaden. Missa inte fjärde och sista säsongen av actionserien "Tom Clancy's Jack Ryan", och den omtyckta Grand Tour-trion är tillbaka i specialavsnittet "The Grand Tour: Eurocrash".
 
En annan nyhet är att BritBox lanseras som ny kanal för alla Prime-medlemmar i Sverige. BritBox utlovar den största streamingsamlingen av brittiska titlar, med nytt originalinnehåll såsom "Stonehouse" med Matthew Macfadyen. Även många omtyckta serier från BBC och ITV finns tillgängliga, såsom "Vera", "Midsomer Murders" och "The Graham Norton Show". Prime-medlemmar får tillgång till BritBox för 89 kr extra i månaden.
 
 

Medellín - 2 juni

 
Fransk komedi. För att rädda sin yngre bror från en farlig kartell i Medellín, har Reda (Ramzy Bedia) en plan som är lika enkel som den är totalt sinnessjuk: Att samla ihop ett team för att planera en räd i Colombia. Men detta galna äventyr kommer spinna ur kontroll när han bestämmer sig för att kidnappa sonen till kartelledaren.
 
 

Deadloch - 2 juni

 
Australiensk komediserie. I tasmanska staden Deadloch, som tidigare varit en sömnig by vid havet, uppstår tumult när en man från trakten hittas död på stranden. Två kvinnliga detektiver paras ihop för att lösa fallet: den petiga seniora sergeanten Dulcie Collins och den hårdhudade seniora utredaren Eddie Redcliffe från Darwin.
 
 

With Love (säsong 2) - 2 juni

 
"With Love" är en romantisk komediserie där vi får följa syskonen Lily och Jorge Diaz när de navigerar sig genom livets stora förändringar, samtidigt som de förlitar sig på att deras lika stora familj står bakom dem. Efter en virvelvind till romans med Santiago, bestämmer sig Lily för att lägga all energi på sig själv.
 
 

Culpa Mía - 8 juni

 
Spansk dramafilm. Noah behöver lämna sin hemstad, pojkvän och sina vänner för att flytta in i herrgården som ägs av hennes mammas nya rika man. Som en stolt och självständig sjuttonåring visar Noah sin ovilja mot att bo i en herrgård omgiven av lyx. Där möter hon även Nick, hennes nya styvbror, och att deras starka personligheter kolliderar från start är uppenbart.
 
 

The Lake (säsong 2) - 9 juni

 
I säsong två av dramakomediserien bestämmer Justin (Jordan Gavaris) och Riley (Travis Nelson) att deras förhållande ska bli officiellt. Men deras gemensamma planer, även vad gäller deras älskade båthus, går plötsligt upp i rök.
 
 

The Grand Tour: Eurocrash - 16 juni

 
Specialavsnitt. Jeremy, Richard och James ger sig ut på en roadtrip till Centraleuropa som inte blir likt något de hade kunnat föreställa sig, i bilar ingen av dem ens vågat drömma om. De testar Formel 1 i sovjetstil, attackeras av dödliga bågskyttar, rekryterar en känd racerförare och deltar i en spektakulär slutscen i "Fast and Furious".
 
 

I’m a Virgo (säsong 1) - 23 juni

 
"I'm A Virgo" är en mörk komedi och en fantastisk resa om att växa upp och bli myndig, där vi får följa Cooties (Jharrel Jerome), en fyra meter lång, ung, mörkhyad man i Oakland, Kalifornien. Serien beskrivs som en mytisk odyssé som ifrågasätter syftet med just den mytiska odyssén.
 
 

Tom Clancy's Jack Ryan (säsong 4) - 30 juni

 
Den fjärde och sista säsongen av actionserien tar Jack Ryan på hans farligaste uppdrag hittills. Som ny biträdande chef på CIA har Jack Ryan i uppdrag att utreda intern korruption och avslöjar en serie misstänkta hemliga operationer som kan blotta landets sårbarheter.
 
 

Fler premiärer på Prime Video i juni

 
• Happy People: Duggar Family Secrets (säsong 1) - 2 juni
• Bones and All - 3 juni
• A Journal for Jordan - 4 juni
• Creed III - 9 juni
• Morbius - 14 juni
• Familjen Addams (2019) - 16 juni
• Infinite Storm - 25 juni
• Spider-Man - 30 juni
• Spider-Man 2 - 30 juni
• Spider-Man 3 - 30 juni
• Spider-Man: Homecoming - 30 juni
| 25 maj 2023 17:30 |