Film

Skribent

Richard Hammar

23 oktober 2017 | 15:00

Kritikerhyllade "Only the Brave" får ingen biopremiär i Sverige

"Only the Brave", regisserad av mannen bakom "Tron: Legacy" och med en stark rollista går under radarn i Norden. Men kritiker i USA verkar uppskatta den.
"Only the Brave" är kanske en film du har missat och det är inte så konstigt heller. För oss i Sverige har den totalt gått under radarn.
 
För drygt 10 dagar sen hade Sony Pictures "Only the Brave" biopremiär i USA. Filmen har hittills fått ett varmt bemötande av kritiker och ligger på 90% på Rotten Tomatoes. Även på IMDB ligger "Only the Brave" just nu på 8,1.
 
Filmen är baserad på verkliga händelser som skedde i Granite Mountain, USA när en löpeld bröt ut och ansågs vara ostoppbar. "Only the Brave" berättar om brandmännen som gav allt de hade för att släcka elden. I rolllistan ser vi många duktiga skådespelare så som Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, Jennifer Connelly och Taylor Kitsch. För regin står Joseph Kosinski som tidigare givit oss "Tron: Legacy" och "Oblivion".
 
"Only the Brave" är inte aktuell för svensk biopremiär, och ser ut att gå direkt till DVD. Är "Only the Brave" något vi svenskar skulle tycka om?
 
Spana in trailern nedan och känn efter själv:
 
 
Vad tror du, är det trist att en film som "Only the Brave" missas i Norden totalt eller hoppar du gärna över liknande? Kommentera nedan.
| 23 oktober 2017 15:00 |