Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

26 maj 2017 | 22:00

Nya monster i "Stranger Things" får demogorgon att se lam ut i jämförelse

Vilken perfekt Halloween detta blir!
Visst njuter vi av försommaren nu, men det finns ändå anledning att längta till Halloween då säsong 2 av förra årets succéserie "Stranger Things" har premiär. Om längtan var stor redan innan är det ingenting emot hur det känns efter att seriens exekutiva producent Shawn Levy precis avslöjade något nytt om monstret. Eller monstren?
 
- Will Byer står i centrum för flera sammankopplade utmaningar och hot i säsong 2 och jag tycker överlag att dessa onda krafter som är inblandade i säsong 2 får Demogorgonen att se rät lam ut i jämförelse.
 
Vilken Halloween det blir! Demogorgonen från Upside Down var rätt skräckinjagande i sig och på Levys ordval att döma låter det inte bara som att vi får oss något ännu läskigare utan flertalet monster!
 
Vi har redan sett en riktig best i trailern som släpptes i samband med Super Bowl tidigare i år. Den ser fullkomligt enorm och spindelliknande ut och om det dessutom inte är det enda hot som Will står i centrum för kan jag knappast säga att jag avundas honom (jo, fast lite ändå väl?).
 
 
Den nya säsongen släpps på Halloween på Netflix.
 
Vilka är några av de bästa monstren du har sett på tv och film? 
| 26 maj 2017 22:00 |