Serie

Skribent

MovieZine

26 april 2023 | 14:30

Nytt på HBO Max: Watergate-drama bland månadens premiärer i maj

Politisk skandal med Woody Harrelson eller en musikalisk resa genom Donna Summers karriär? Här är vad HBO Max har att bjuda på i maj.
HBO Max presenterar nu några av månadens kommande premiärer. Kostymdramat "The Great" är tillbaka med en tredje säsong, och i "White House Plumbers" ska vi få se Watergate-skandalen skildrad ur en underhållande ny vinkel.
 
 

White House Plumbers - seriestart 2 maj

 
Miniserien med Woody Harrelson och Justin Theroux i huvudrollerna. "White House Plumbers" tar med tittarna bakom kulisserna av Watergate-skandalen när Nixons politiska sabotörer, E. Howard Hunt och G. Gordon Liddy, av misstag störtar presidentskapet som de nitiskt försökte skydda… och deras familjer följer med i fallet. Fem avsnitt, ett i veckan.
 
 

The Great (säsong 3) - premiär 13 maj

 
I säsong 3 av "The Great" försöker Catherine (Elle Fanning) och Peter (Nicholas Hoult) få sitt äktenskap att fungera efter några till synes oöverstigliga problem. Peter såg Catherine försöka mörda honom och sätta alla hans vänner bakom galler. Alla 10 avsnitt släpps på premiärdagen.
 
 

Spy/Master - seriestart 19 maj

 
"Spy/Master" utspelar sig under det kalla kriget. Serien följer den fiktiva karaktären Victor Godeanu, spelad av Alec Secăreanu ("Ammonite"), som är rådgivare och högra hand till den rumänske diktatorn Nicolae Ceausescu. Godeanu är också hemlig agent för KGB och måste därför fly från Rumänien och Ceausescu innan han blir avslöjad. 2 avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan, 6 totalt.
 
 

Love to Love You, Donna Summer - premiär 21 maj

 
Musikdokumentär. Formad av Donna Summers egna reflektioner, minnen från nära familj, vänner och kollegor och fylld med ljuden av Summers låtar är detta en djupgående titt på den ikoniska artisten - från musikscenen i Tyskland, till glittret och det starka ljuset från dansklubbar i New York, till världsomspännande hyllningar. Hennes röst och konstnärskap blir det avgörande soundtracket för en era.
 
 

Övriga premiärer i maj

 
1000% Me: Growing Up Mixed – 3 maj
Unicorn: Warriors Eternal – 5 maj
The Father – 5 maj
Baksmällan – 5 maj
Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani – 11 maj
2001: A Space Odyssey – 12 maj
Fear the Walking Dead (säsong 8 avsnitt 1-6) – 15 maj
Angel City – 17 maj
Batman – 19 maj
Batman and Superman: Battle of the Super Sons – 19 maj
#BamaRush – 23 maj
Being Mary Tyler Moore – 27 maj
Sarah Silverman Special – 28 maj
| 26 april 2023 14:30 |