Serie

Skribent

MovieZine

24 februari 2023 | 15:00

Här är premiärerna på Prime Video i mars

Dyk in i 70-talets musikscen med nya dramaserien "Daisy Jones & The Six" - en av höjdpunkterna på Prime Video i mars.
Två nya originalfilmer och tre tv-serier finns med bland höjdpunkterna på Amazons streamingtjänst i mars. Våren kickar igång med musikdrama när vi får möta Daisy Jones och hennes band och fortsätter med superkrafter i nya serien "The Power". Läs mer om alla kommande nyheter på Prime Video nedan.
 
 

Daisy Jones & The Six (serie) - 3 mars

 
En musikdramaserie baserad på den bästsäljande romanen av Taylor Jenkins Reid, där vi får följa ett rockbands resa mot att bli världsberömda till deras plötsliga, branta fall. Nu, decennier senare, är bandmedlemmarna till slut överens om att avslöja sanningen. Riley Keough och Sam Claflin spelar de två karismatiska sångarna.
 
 

Class of ’07 (serie) - 17 mars

 
Vad sägs om en komediserie om kvinnlig vänskap och apokalypsen? En gymnasieåterträff visar sig kommer pågå i en oändlighet – på liv och död. När en apokalyptisk flodvåg plötsligt avbryter återföreningen av ett tjejgymnasium efter 10 år måste en grupp kvinnor hitta ett sätt att överleva.
 
 

Swarm (serie) - 17 mars

 
Från skaparna och exekutiva producenterna Janine Nabers och Donald Glover, släpps nu serien "Swarm" som utspelar sig mellan 2016-2018. I serien får vi följa Dre (Dominique Fishback) i huvudrollen som ett besatt fan av världens största popstjärna som ger sig ut på en oväntad resa genom hela landet.
 
 

Perfect Addiction (film) - 24 mars

 
MMA-fightern Sienna Lane (Kiana Madeira) avslöjar sin pojkvän Jax (Matthew Noszka) som otrogen. Efter att ha gått igenom det värsta tänkbara sveket av de som stod henne närmast, hamnar hon på den absoluta bottnen. Sienna lämnas ensam med endast sin ilska och ett brinnande behov av revansch.
 
 

The Power (serie) - 31 mars

 
"The Power" utspelar sig i vår värld, men med en twist. Plötsligt, utan förvarning, utvecklar tonårstjejer makten att kunna döda människor genom elchocker. Vi får följa karaktärer från London till Seattle, Nigeria till Östeuropa,, när hela världens maktbalans förändras. Med Toni Collette och John Leguizamo.
 

Utvalda filmpremiärer på Prime Video i mars

 
Happiest Season - 1 mars
Spider-Man: No Way Home - 11 mars
The Twilight Saga: New Moon - 20 mars
Pelle Kanin 2 - 25 mars
| 24 februari 2023 15:00 |