Film

Skribent

MovieZine

17 mars 2023 | 09:30

3 nya filmer att streama i helgen

Disney+ bjuder på seriemördarjakt, C More släpper en ny Beckfilm och hos Netflix blir det fantasy-myspys för hela familjen.
Blir det journalistdrama med Keira Knightley till helgen? En ny animerad familjefilm om en magisk elefant? Eller Martin Becks senaste mordfall? Idag blir det premiär för tre helt nya långfilmer på tre streamingtjänster och det serveras både spänning och äventyr för alla smaker.
 
Läs mer om filmerna nedan:
 
 

"Boston Strangler" på Disney+

 
Under 1960-talet mördades 15 kvinnor i Boston. Den sanna historien om Bostonstryparen berättas här ur ett annorlunda perspektiv: vi får följa de två kvinnliga journalister som först såg ett samband mellan morden och började skriva om seriemördaren. Keira Knightley och Carrie Coon spelar huvudrollerna i denna true crime-thriller.
 
 

"Beck - Quid Pro Quo" på C More

 
Fler mordfall väntar i den nya Beckfilmen, nr 48 i ordningen. Frustrationen växer inom Beckgruppen när Säpo lägger näsan i blöt under en mordutredning. För fansen blir norske polisen Steinar Hovlands comeback ett kärt återseende. Skådespelaren Kristofer Hivju lovar oss både spänning och humor.
 
 

"Trollkarlens elefant" på Netflix

 
Barnboken av Kate DiCamilo har blivit Netflixfilm. I detta animerade äventyr följer vi pojken Peter som letar efter sin försvunna syster. En spådam säger åt honom att hitta en magiker med en elefant... Noah June och Benedict Wong gör de engelska rösterna.
 
Vad streamar du i helgen?
| 17 mars 2023 09:30 |