Serie

Skribent

Alexander Kardelo

16 augusti 2022 | 18:30

Möt den nya familjen Addams!

Catherine Zeta-Jones och Luis Guzmán kliver in i ikoniska roller - med självaste Tim Burton som regissör.
Vi har redan fått se bilder på Jenna Ortega som Wednesday Addams i tv-serien som bär hennes namn. Nu är det dags att lära känna hennes närmast sörjande.
 
 
Nya bilder från Netflix-serien "Wednesday" visar upp mamma Morticia (Catherine Zeta-Jones), pappa Gomez (Luis Guzmán) och brorsan Pugsley (Isaac Ordonez). Det är ingen mindre än Tim Burton som står som producent och han har även regisserat fyra av de åtta avsnitten. Den morbida familjen borde passa hans mörka sinne för humor och horror som handen i handsken.
 
- Ambitionen var att göra en åtta timmar lång Tim Burton-film, säger producenten Miles Millar.
 
 
Vanity Fair har släppt de nya bilderna, och i samma veva får vi veta att fyrfaldigt Oscarsbelönade Colleen Atwood, en av Hollywoods främsta kostymörer, har fått sy ihop familjen Addams garderob. Svart är inne i höst, den saken är klar.
 
Handlingen kretsar som sagt kring dottern Wednesday, men också kring en serie mord som plågar småstaden där hon går i skolan. Vi kommer få besöka Nevermore Academy där alla elever är outcasts och där Wednesday kommer få avslöja ett farligt mysterium.
 
 
Men saknas det inte någon på bilderna? Vem spelar egentligen Onkel Fester? Det är, enligt producenterna, en hemlighet som kommer få förbli hemlig lite till. Åtminstone tills "Wednesday" släpps på Netflix någon gång i höst.
| 16 augusti 2022 18:30 |