Serie

Skribent

Erika Jarhed

16 februari 2023 | 13:15

Skådespelaren avslöjar nya detaljer om "Squid Game 2"

Det var ett tag sedan vi hörde någonting kring "Squid Game 2", men nu avslöjar skådespelaren Jung-Jae Lee fler detaljer om fortsättningen av Netflix stora succéserie.
Troligtvis är det ingen som har missat Netflix "Squid Game" från 2021. I somras meddelade man att arbetet med säsong 2 har börjat. Men sedan dess har vi inte fått höra mycket.
 
Men nu bekräftar skådespelaren Jung-Jae Lee, som spelade huvudkaraktären Seong Gi-hun, i en intervju med Allkpop att inspelningen av den andra säsongen börjar närma sig. 
 
- "Squid Game 2" kommer att börja spelas in i sommar och inspelningen kommer troligen att pågå i 10 månader. Vi arbetade med säsong 1 också i 10 månader, men då var det förseningar på grund av covid. Men eftersom säsong 2 kommer att bli större så kommer det förmodligen att ta längre tid.
 
Jung-Jae berättar även vad vi har att vänta oss i säsong 2 och hur mycket vi kommer att få se av hans karaktär.
 
- Som vi alla såg i slutet av första säsongen så kommer huvudintrigen för säsong 2 att vara hämnd, och nyckelfiguren som kontrollerade spelen i säsong 1 var Byung-hun Lee [Front Man], så det verkar som att vi två kommer att vara de centrala figurerna i nästa berättelse.
 
Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för fortsättningen, men det lär nog dröja, i alla fall till år 2024, innan vi får se hur Seong Gi-hun får sin hämnd.
| 16 februari 2023 13:15 |