Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 april 2020 | 15:55

Nya "Billions"-säsongen släpps i två delar på grund av coronapandemin

Den nya säsongen av "Billions" är inte färdiginspelad, men man kommer att släppa drygt halva säsongen innan serien tar en ny paus på obestämd tid.
THR rapporterar att den nya säsongen av Showtime-serien "Billions" inte har kunnat färdigställas på grund av att inspelningarna av de sista avsnitten stoppades till följd av restriktionerna under den rådande coronapandemin. Men till skillnad från många andra serier, som likt "Fargo" flyttat fram sina premiärdatum på obestämd tid, så kommer den nya "Billions"-premiären att gå av stapeln som planerat.
 
Showtimes "Black Friday" kommer också tvingas ta en paus under sin nya säsong, medan de nya avsnitten av "The Chi" flyttas fram för att sändas när "Billions" temporärt försvinner ur tablån i början av juni. Lyckligtvis har man hunnit färdigställa hela "The Chi" och hela den nya spinoffserien "Penny Dreadful: City of Angels" som båda kommer att kunna sändas utan uppehåll direkt.
 
"Billions" börjar sända de sju nya avsnitten med start den 13 april, via HBO Nordic, här i Sverige. Det är i nuläget oklart när vi kommer att få ta del av den andra halvan av säsongen, men Showtime hoppas kunna spela in de resterande avsnitten under sommaren.
 

Läs också: Coronaviruset stoppar produktionen av 121 tv-serier

 
Har du sett fram emot den nya säsongen av "Billions"? Kommentera gärna nedan!
| 2 april 2020 15:55 |