Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

18 maj 2015 | 18:10

Nya bilder från "Warcraft"

Jag är ofattbart taggad.
Den 10:e juni år 2016 smäller det för alla WoW-fans därute (och fans av de föregående strategispelen såklart) då Duncan Jones filmatisering "Warcraft" anländer med dunder och brak.

Två nya bilder på karaktären Orgrim släpptes idag, och det ser ut att vara en mäktig orch vi har att göra med. För de som är insatta i bakgrundshistorien till spelen var (är?) Orgrim en stor ledare, och huvudstaden Orgrimmar är till och med uppkallad efter karln.Rollen spelas av Robert Kazinsky. Regissören Duncan Jones (känd för sci-fi-pärlan "Moon") säger såhär kring skådisvalet:

- Vi letade efter någon som kunde spela gruffigheten, humorn, och tuffheten i den här karaktären.Och han fortsätter med att säga följande angående nya kliv inom animationstekniken:

- Vi har gått bortom punkten där de här bara är varelser i filmer. Vi har nu tekniken och förmågan att skapa helt nya karaktärer.

Det är Industrial Light and Magic som skapar specialeffekterna i filmen, och de har vävt in delar av Kazinskys eget utseende i skapandet av orch-hövdingen, samtidigt som de också tagit hjälp av konceptskisser från Blizzard (som skapat spelserien) själva.

Jag är väldigt taggad på att se mer från Azeroth, är du?
| 18 maj 2015 18:10 |