Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 oktober 2016 | 12:30

Nya bilder från inspelningsplatsen avslöjar en hemlös Punisher

Eller är det bara en förklädnad? Bedöm själv! Här är bilderna från Marvels och Netflix nästa tv-serie "The Punisher".
Förutom de stora blockbusterfilmerna har Marvel på senare tid också nått stor framgång med sina tv-serier. En särskild karaktär som gick hem hos tittarna när "Daredevil" säsong 2 kom till Netflix var anti-hjälten The Punisher. Nästan direkt bestämde sig studion för att ge honom en egen serie och inspelningen redan långt framskriden.

Nya bilder från inspelningsplatsen visar antingen att Frank Castle/Punisher är hemlös eller att han är förklädd. Det verkar också som att Deborah Ann Wolls karaktär Karen Page har en mycket större roll i den kommande serien än väntat - åtminstone i den del av handlingen som utspelar sig i fotona.


Netflix och Marvel har valt att filma på platser som gör det lätt för fotografer att smygfota - mest troligt för att de vill att bilderna ska spridas i förväg och ge följarna en försmak.

"The Punisher" bör inte dröja för länge nu. Serien utlovas att komma 2017 och med tanke på att inspelningarna redan har pågått i några månader bör en sommer- eller höstpremiär vara möjlig. "Jessica Jones", "Daredevil" och "Luke Cage" finns redan tillgängliga på Netflix. "Iron Fist" har premiär den 17 mars 2017 och "The Punisher" ihop med "The Defenders" kommer någon gång nästa år.

Ser du fram emot "The Punisher"? Vad tycker du om Marvel-serierna hittills?
| 18 oktober 2016 12:30 |