Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

4 juli 2017 | 23:30

Nya bilder från "Game of Thrones": men vad tittar Littlefinger på?

Littlefinger verkar titta på något med vördnad och hunger i blicken, medan Sansa ger honom en besvärad blick. Och vad har Dany i kikaren?
Med mindre än två veckor kvar till sjunde säsongen av "Game of Thrones" är vi alla nyfikna på minsta hint om vad som ska hända. Nu har nya bilder kommit från HBO som visar upp Sansa ihop med Littlefinger, samt Daenerys vid sin tron i Dragonstone.
 
 
 
Medan dessa bilder brukar vara väl valda för att inte avslöja något viktigt om handlingen, är det någonting intressant med den övre. Littlefinger tittar beundrande på någonting utanför bild medan Sansa ger honom en besvärad blick. Vad rör sig detta om?
 
Som Sophie Turner tidigare har sagt om Sansas roll i säsong 7 kommer hon att bli lite maktberusad efter sin hämnd på Ramsay, men inte utan att det medför vissa osäkerheter som hotar både hennes liv såväl som Jons och Littlefingers.
 
På tal om Littlefinger verkar han inte få en lätt säsong, att döma av de senaste trailerklippen. Jon har många anledningar att vara arg på honom och vi ser honom smälla Littlefinger in i väggen.
 
Vi kan naturligtvis inte bärga oss inför säsong 7 som börjar den 17 juli på HBO Nordic och C More.
| 4 juli 2017 23:30 |