Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

30 maj 2017 | 22:00

Nya avsnitten av "Arrested Development" ska bli mer lik de första säsongerna

Var du missnöjd med den senaste säsongen? Will Arnett försäkrar att karaktärerna ska få mer skärmtid tillsammans i säsong 5.
"Arrested Development" är tillbaka nästa år med en femte säsong. På grund av schemakonflikter var säsong 4 tvungen att skrivas på ett sätt som gjorde att skådespelarna inte behövde vara på plats samtidigt och många besvikna fans var missnöjda med den tidshoppande och osammanhängade stilen som blev resultatet. Det ska det tydligen bli ordning på i de nya avsnitten.
 
Will Arnett, som spelar Gob i serien, berättar för Business Insider att säsong 5 ska bli "mycket mer som de tidigare säsongerna" med mer tid ihop på skärmen.
 
Alla de ursprungliga Bluth-familjemedlemmarna återvänder i den nya säsongen, där Michael Cera kommer direkt från "Twin Peaks"-hajpen. Arnett själv har fortsatt jobba med "Arrested Developments" skapare Mitch Hurwitz på en annan Netflix-komedi, "Flaked" och ser fram emot att samla gänget igen.
 
- Det blir ett tillfälle att träffa alla igen. Det kommer att bli väldigt givande.
 
Vi får hoppas att "Arrested Development" kan återvända till sina forna glansdagar när säsong 5 landar någon gång under 2018.
| 30 maj 2017 22:00 |