Serie

Skribent

MovieZine

5 oktober 2023 | 10:30

Nya äventyr för alla Bond-fans! "Succession"-stjärnan Brian Cox leder nya 007-serien

Vanliga människor får testa livet som James Bond... och de kan vinna 13 miljoner kronor.
Det är tydligen James Bond-dagen idag! 5 oktober markerar årsdagen för superagentens filmiska debut i "Dr. No", eller "Agent 007 med rätt att döda". Året var 1962 och i huvudrollen såg vi självklart Sean Connery.
 
Dagen till ära passar Prime Video på att visa upp mer ur sin nya 007-satsning. Nu när Amazon sitter på Bondrättigheter ska vi få en realityserie av det mer actionpackade slaget. "007: Road to a Million" är programmet som utmanar nio helt vanliga människor och låter dem uppleva exotiska äventyr och halsbrytande stunts - den modigaste tar hem storvinsten.
 
 
I den första teaser-trailern ser vi "Successions" egna Brian Cox som The Controller - någon slags mix av Logan Roy och Blofeld, kanske - som är hjärnan bakom spelet.
 
“The Controller” har gömt tio frågor runtom i världen för varje tävlande par, som i sin tur har en chans att vinna 1 miljon pund. För att få tag på dessa frågor måste paren ta sig an Bond-inspirerade utmaningar som pressar deras fysiska och mentala styrka till gränsen. Varje fråga är värd en ökande summa pengar och om den besvaras korrekt får de hela summan och fortsätter till nästa fråga. Om de svarar fel är deras resa över.
 
 
Serien får global streamingpremiär på Prime Video den 10 november.
| 5 oktober 2023 10:30 |