Film

Skribent

Thomas Linnaeus

25 juli 2022 | 15:15

Nya "Avengers"-filmerna står utan regissör - bröderna Russo återvänder inte

Joe och Anthony Russo, som regisserade de senaste två "Avengers"-filmerna, återvänder inte för de kommande uppföljarna "Avengers: The Kang Dynasty" och "Avengers: Secret Wars".
Efter att coronapandimen påverkat senaste årens San Diego Comic-Con var det återigen dags för den största mässan för filmer och serier att återvända i sitt normala format nu i helgen. Vi fick massvis av nyheter från bland annat Marvel, som berättade om framtiden för sina superhjältefilmer.
 
Förutom att prata om bland annat den fjärde “Captain America”-filmen, nya “Fantastic Four” och olika TV-serier, passade man på att avslöja titlarna för nya “Avengers”-filmerna - "Avengers: The Kang Dynasty" och "Avengers: Secret Wars".
 
Bröderna Russo, som regisserade “Avengers: Infinity War” och “Avengers: Endgame”, kommer dock inte att återvända till registolarna för de nya uppföljarna, bekräftar Kevin Feige i en intervju med Deadline.
 
- De är inte kopplade till filmerna. De har varit väldigt uppriktiga om det. Vi älskar dem, de älskar oss. Vi vill hitta något att göra tillsammans, och det är inte detta.
 
 
Deadline intervjuade tidigare bröderna om att möjligtvis regissera en adaption av “Secret Wars”-serien, och trots att de älskade den som barn var de tveksamma till idén.
 
- Den serie vi älskade som barn var “Secret Wars” som är otroligt ambitiös. Det skulle vara större än “Infinity War” och “Endgame”. Men det är ett enormt uppdrag. De två filmerna var väldigt svåra att göra. Så föreställ dig att göra ytterligare två filmer ännu större än de två. Vi måste sova på saken!
 
Vem eller vilka som kommer att regissera "Avengers: The Kang Dynasty" och "Avengers: Secret Wars", ville Kevin Feige inte avslöja. Filmerna har premiär i maj respektive november 2025.
 
Vilken regissör är värdig nog att ta över regifacklan efter bröderna Russo?
| 25 juli 2022 15:15 |