Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 november 2016 | 15:00

Nya allianser och familjebråk i de senaste läckorna från "Game of Thrones"

Med risk för att ryktena stämmer varnar vi för säsong 7-spoilers!
Varnings för spoilers inför nästa säsong!

På senaste tiden har det skett många bildläckor som fått fansen att gissa alla stora inslag som vi kommer att få se i den näst sista och sjunde säsongen av "Game of Thrones". Det finns underlag för att hela den generella handlingen är läckt vid det här laget, som MovieZine har skrivit tidigare. Det är framför allt sajten Watchers on the Wall som samlar alla läckor i en ny rapport och ny information har tillkommit som låter minst sagt spännande om den stämmer. Bråk bland Stark-barnen, allianser mellan Lannister och Tyrell, Jorahs väg tillbaka från sjukdom och 300 wights.

En av de mest intressanta höjdpunkterna i nästa säsong är Stark-barnens återträff i Winterfell. Tidigare fotoläckor pekar på att Sansa, Arya och Bran möts där. Men lyckan i återseendet verkar inte bli långvarig. Båda döttrarna har vuxit och utvecklats åt olika håll de senaste åren och kommer att råka i luven på varandra. Littlefinger drar nytta av deras osämja och häller bara mer bränsle på brasan för att splittra Sansa och Aryas relation.

Rapporten radar också upp bevis för att Jorah lydde sin order från Daenerys att rida iväg tills han har botat sin smittsamma greyscale-åkomma. Enligt bilderna rider han till Oldtown, där han stöter på Samwell Tyrell och hans familj på flykt. Eftersom Jorah har synts till på inspelningar ihop med både Samwell och Daenerys, finns det anledning att tro att Samwell botar Jorah när han får veta att det är före detta befälhavaren Lord Jeor Mormonts son.

Andra slutsatser dras kring att familjerna Lannister och Tyrell sluter en allians mellan sina arméer, men hamnar senare i bakhåll av Daenerys soldater i High Garden. Dessutom håller en ny bakgrundsmiljö att byggas upp i Belfast där man söker 300 statister som ska spela Wights. Ett stort slag på gång?

Även om det finns foton från inspelningsplatserna till grund bakom ryktena ska man komma ihåg att inga slutsatser kan dras med full visshet, men visst låter det onekligen som att det kan bli en bra säsong.
| 21 november 2016 15:00 |