Serie

Skribent

Alexander Kardelo

27 mars 2019 | 12:45

Ny trailer till Netflix-dramat ”Störst av allt” - premiär 5 april

Vad hände egentligen i klassrummet?
Idag släpps en ny trailer till ”Störst av allt”, ett nytt ungdomsdrama som utspelar sig i Stockholms rikaste förorter. Här får vi se hur 18-åriga Maja faller för Sebastian, skolans bad boy med trassliga hemförhållanden, och hur detta så småningom leder till en tragedi. I huvudrollerna får vi se Hanna Ardéhn, Felix Sandman och William Spetz.
 
 
Hanna Ardéhn (”30 grader i februari”) berättar för MovieZine om seriens huvudperson:

- Maja har växt upp på Djursholm, under bra förhållanden. En duktig flicka som tar hand om sin lillasyster och har bra betyg i skolan. Men hon har också lite av det tonårs-rebelliska, och söker sig till det som är lite förbjudet. Så därför dras hon till vissa människor i den här historien.

I rollen som pojkvännen Sebastian syns Felix Sandman, känd från Melodifestivalen och bandet The Fooo. ”Störst av allt” är hans första stora skåespelarjobb.

- Jag spelar Sebastian som är Majas pojkvän. Han är son till Sveriges rikaste man, och har inte fått så mycket kärlek i sitt liv. Sebastians roll i historien är hans relation med sin pappa, men också med Maja, som dras med i hans nedåtgående kurva. Han är extremt populär i skolan, men det är nog mer för pengarna än vem han är som person.
 
 
”Störst av allt” är baserad på Malin Perssons Giolitos roman med samma namn, och blir också den första svenska originalserien på Netflix. Den finns att streama från 5 april.
| 27 mars 2019 12:45 |