Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 januari 2023 | 06:45

Ny trailer till "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" visar upp skurken Kang

Dags för Ant-Man och Wasp att möta en av de största skurkarna i Marvels universum.
Du trodde väl inte att 2023 skulle bli något mindre superhjältetätt på bio? Säga vad man vill om genren, men den drar in kosing och så länge publiken lockas så kommer studios som Marvel och DC att fortsätta producera uppföljare om både stora som små hjältar.
 
Under natten släpptes ytterligare en trailer till nästa MCU-äventyr. Redan i februari får vi återse Ant-Man (Paul Rudd) som den här gången får möta en av Marvels riktiga värstningar: Kang (Jonathan Majors).
 
- Det här blir det största äventyret som Ant-Man och Wasp någonsin har varit på. Vi ska besöka en rad märkliga plats och vi möter en antagonist som inte liknar något annat de upplevt. Och det inkluderar Thanos, har regissören Peyton Reed tidigare sagt.
 
Se den nya trailern här:
 
 
- Vi ville sätta Ant-Man och Wasp mot en av de stora skurkarna i Marvel Comics universum. Jag älskade Kang som barn, och att få skapa honom och upptäcka vem han är i Marvels filmvärld är alltid kul. För serierna och filmerna är två skilda saker, säger Reed i en ny intervju.
 
Filmens synopsis summeras såhär: ”Tillsammans med Hank Pym och Janet van Dyne utforskar Scott Lang och Hope van Dyne ”Quantum Realm”, något som för dem bortom gränsen för vad de trodde var möjligt.”
 
”Ant-Man and the Wasp: Quantumania” får svensk biopremiär 15 februari.
| 10 januari 2023 06:45 |