Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

7 februari 2017 | 13:00

Ny trailer för "Prison Break" utlovar mycket action

Efter flera år är serien tillbaka med en femte säsong den 4 april.
Till våren är det dags att återse "Prison Break" i de första nya avsnitten sedan 2009 och en ny trailer har släppts. Kolla in all action i klippet nedan.


När "Prison Break" hade nått fyra säsonger fanns det inte mycket kvar att göra. Både Michael och Lincoln hade redan rymt från fängelset och en av dem var död. När serien gör en revival i år med säsong 5 vänder man på steken. Michael är nu inspärrad och Lincoln måste ihop med sin svägerska Sara hjälpa honom att komma hem. För att skapa lite förändring utspelar sig nu fångenskapet i Mellanöstern.

Vad som kanske är mest roligt för fansen är att skaparna inte verkar spara på krutet. Det material som har släppts hittills verkar fyllt med vapen, biljakter och farliga fiender. Du kan kolla in skisserna inför en biljaktsscen här.

Den förra trailern fullständigt exploderade på sociala medier. På bara 48 timmar hade den visats 19 miljoner gånger, så i ett hav av revivals verkar "Prison Break" vara ordentligt efterlängtad.

"Prison Break" är tillbaka som en storm med femte säsongen den 4 april på amerikanska FOX. Serien kommer också sändas på TV3.

Viaplay har ingått ett partnerskap med FOX som gör deras serier tillgängliga i Norden och "Prison Break" kommer till streamingtjänsten senare i år. Se vilka fler serier du kan se redan nu i Sverige på Fox+!
| 7 februari 2017 13:00 |