Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 juli 2016 | 09:00

Se Lincolns tuffa biljakt ur nästa års "Prison Break"-revival redan nu

Här är en actionfylld försmak på vad Lincoln och Sara kommer att tampas med när fängelse-serien är tillbaka.
Först fick vi "X-files"-revivaln och sedan "24: Legacy" från Fox. Tidigt nästa år kommer den tredje återupplivningen, nämligen "Prison Break". Mellan 2005-2009 följde vi bröderna Lincoln (Dominic Purcell) och Michael (Wentworth Miller) i det populära fängelse-dramat och nu är det snart dags att besöka finkan igen: men den här gången i ombytta roller. Idag har en bild och en storyboardad biljakt släppts för att teasa den som väntar på nostalgitrippen till finkan.Bilden visar Lincoln och Sara (Sarah Wayne Callies) i stunden hon får veta att Michael befinner sig i ett fängelse i Mellanöstern. Självklart vill de hjälpa honom att fly sina bortrövare och få reda på hur han hamnade där och vad han har gjort de senaste sju åren, sedan säsongsfinalen. Men det är farligt för Lincoln och Sara att känna till Michaels kidnappning. I en actionfylld biljakt tvingas Lincoln värja för flertaliga hinder i ett desperat försök att fly Michaels tillfångatagare: de nya skurkarna Van Gogh (Steve Mouzaki) och A&W (Marina Benedict).

- Om folk börjar få reda på att Michael fortfarande lever, innebär det en risk för den hemliga agendan i ett större perspektiv. De dödar alla som får reda på det, förklarar producenten Paul Scheuring till Entertainment Weekly.

Ta en titt på storyboarden inför biljakten där Lincoln jagas av Michaels kidnappare:


Om Sara och Lincoln lyckas få tillbaka Michael i livet, kommer tittarna ändå att vilja ha svar på hur Michael överlevde den hjärntumör han led av i säsong 4. Säkerligen kommer vi att få svar på det och mycket mer när serien är tillbaka 2017. Kanske har Michael också bättre chans den här gången att få leva lycklig i alla sina dagar.

Ser du fram emot "Prison Break"-revivaln?
| 18 juli 2016 09:00 |