COMIC-CON 2018

Skribent

Jerry Fogselius

20 juli 2018 | 14:00

Skurkarna tar över New York i senaste "Marvel's Spider-Man"-trailern

Aldrig har ett Spider-Man-spel sett så lovande ut.
Under Comic-Con i San Diego passade Marvel på att visa upp en känslosam, actionpackad trailer inför det kommande Playstation 4-exklusiva "Marvel's Spider-Man". Peter Parker har det uppenbarligen inte lätt, då både superskurkar och Silver Sables beväpnade legosoldater är ute efter att krossa honom och erövra staden. Det ser minst sagt mörkt ut för den väggkravlande hjälten.
 
Han står dock inte ensam, utan i trailern framgår det att Parker kommer få hjälp av både Miles Morales och Mary Jane. I Insomniacs spel kommer den sistnämnda uppfriskande nog vara mer än bara den dam i nöd hon oftast skildrats som, då hon  i det kommande spelet istället jobbar som granskande journalist åt The Daily Bugle. Mary Jane kommer dessutom vara en spelbar karaktär under vissa uppdrag, vilket känns hur spännande som helst och förhoppningsvis kommer ge storyn ännu mer tyngd.
 
Ta en titt på den nya trailern om du vill öka hajpen ytterligare inför "Marvel's Spider-Man"-premiären den 7 september. Aldrig har ett Spider-Man-spel sett så lovande ut på förhand:
 
 
Utöver trailern, utannonserades även nya Spider-Man-utgåvor av Playstation 4 Pro och Slim. Det är ännu oklart om dessa utgåvor kommer lanseras i Sverige, men med tanke på att Sony släppt sina tidigare specialutgåvor i det här landet är det en lågoddsare att samma sak lär ske med Spider-Man-varianten. Spana in den härligt rödvita modellen här nedanför:
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 20 juli 2018 14:00 |