Serie

Skribent

MovieZine

9 december 2020 | 09:20

Ny säsong av "Lyckoviken" redan i januari

Camilla Läckberg lovar "ännu mer spänning, dramatik, kärlek och intriger" i säsong 2.
Såpan "Lyckoviken", skapad av deckardrottningen Camilla Läckberg, sägs ha skapat rekordsiffror både på Viaplay och TV3. I går sändes det sista avsnittet, men tittarna behöver inte vänta länge på att fortsätta följa dramatiken i lilla Hammarvik.

Redan i januaru börjar den andra säsongen att sändas.

– Jag vågar faktiskt lova att nästa säsong kommer bjuda på ännu mer spänning, dramatik, kärlek och intriger, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.
 

Det här vet vi om "Lyckoviken" säsong 2

 
I säsong två kämpar polisen Johanna (Disa Östrand) vidare med mordutredningen tillsammans med sina poliskollegor. Fallet tar ständigt nya, oväntade vändningar och snart tycks det inte gå att lita på någon. Att hennes vän Madelene, som alla har trott varit död i 18 år, plötsligt har återvänt komplicerar allt ytterligare.

Dessutom sätts Johannas relation med barndomskärleken Danne (Martin Stenmarck) på prov då han slits mellan henne och hustrun Pernilla (Linda Santiago). Vem kommer han att välja – eller vem väljer till slut bort honom? Och den största frågan av alla: vem är seriemördaren i Hammarvik?

Två nya namn dyker upp i rollistan: Lisa Henni i rollen som Madelene och Jesper Söderblom i rollen som Totte.

Den 19 januari börjar den andra säsongen, med totalt åtta avsnitt, att sändas med två avsnitt på Viaplay och ett avsnitt på TV3.
| 9 december 2020 09:20 |