Film

Skribent

MovieZine

4 november 2021 | 22:27

Nu vet vi mer om handlingen i "The Batman"

Filmens officiella synopsis utlovar "en desillusionerad, desperat vigilante".
Nya "The Batman" är lika mycket actionfilm som thriller. Och det låter som att Robert Pattinson har en riktigt mörk roll att bita i, vilket filmens första trailers visserligen redan har hintat om. Nu släpps den officiella handlingen till Matt Reeves hett emotsedda superhjälterulle, en vag men lockande beskrivning av en hämndlysten laglös (anti)hjälte.

Warner Bros synopsis avslöjar att...

"The Batman" är en spännande, actionfylld thriller som skildrar Batman i hans tidiga år, när han kämpar för att balansera ilska och rättfärdighet medan han undersöker ett oroande mysterium som har plågat Gotham. Robert Pattinson levererar ett rått och intensivt porträtt av Batman som en desillusionerad, desperat vigilante som väckts av insikten att ilskan som förtär honom inte gör honom bättre än den hänsynslösa seriemördaren han jagar.

Seriemördaren ifråga är sannolikt The Riddler/Edward Nashton, spelad av Paul Dano. I filmen får vi också se Andy Serkis som Alfred Pennyworth, Zoe Kravitz som Selina Kyle/Catwoman och inte minst Colin Farrell som The Penguin.
 
 
"The Batman" får biopremiär 4 mars 2022.
| 4 november 2021 22:27 |