Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 juli 2015 | 16:00

Nu kommer tecknade "Guardians of the Galaxy"

Redan i år kan du se mer av Star-Lord och de andra.
Det dröjer två hela, långa år innan vi återigen får träffa gänget i "Guardians of the Galaxy" på vita duken, när "Vol. 2" får premiär. Redan i september kan dock de som inte kan hålla ut tills dess få sin nästa fix i form av den animerade TV-serien.

Marvel Animation utannonserade serien redan på förra årets Comic-Con, och nu börjar det alltså närma sig premiär. Disney XD blir kanalen som får sända programmen och de har precis dundrat ut en liten teaser samt en poster. Kolla in nedan.


Rösterna i serien görs av Will Friedle (Star-Lord), Trevor Devall (Rocket Racoon), Vanessa Marshall (Gamora), David Sobolov (Drax) och Kevin Michael Richardson som Groot.Serien får premiär den 26:e september med två avsnitt som sänds efter varandra.  Första avsnittet kommer att handla om hur gänget kommer över en farlig artefakt, och genom den får en av Thanos löjtnanter, Korath, på halsen. "Guardians of the Galaxy" kommer, som andra Marvel Animation-produktioner, inte att ingå i MCU, men det kan vara väl värt att kolla in för den som är sugen på lite mer från Rocket Racoon!
| 23 juli 2015 16:00 |