Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

14 oktober 2014 | 13:00

Nu kommer "Hello Ladies" - filmen

Redan om en dryg månad har den premiär i HBO Nordic.
Stephen Merchants första egna komediserie blev en kortlivad historia. Den lades ned efter bara en säsong bestående av åtta halvtimmesavsnitt. 

MovieZines TV-skribent Patrik Jonsson tyckte att den var både "trevlig och underhållande" när den gick - och beklagade faktumet att "Hello Ladies" alltför tidigt blev "Goodbye Ladies". 

Men nu får Merchant chansen att berätta sin historia färdigt för Patrik och andra fans i "Hello Ladies - The Movie", som tar vid där serien slutade.

I ett pressmeddelande från HBO Nordic står följande: 

"Återigen får vi uppleva pinsamheterna som duggar tätt kring Stuart (Stephen Merchant) -  en man som är helt besatt av det glamorösa livet i Los Angeles. Frågan är om Stuart ska lyckas med att växa som person och lämna sina ytliga ideal bakom sig. Precis som i serien hamnar givetvis Stuart i massor av hysteriskt roliga situationer.

Vi får även träffa Stuarts rumskompis Jessica (Christine Woods), som funderar på om hon verkligen ska fortsätta jaga skådespelardrömmen samtidigt som hon dejtar sin klibbiga agent. Stuart får reda på att hans brittiska ex-flickvän, Trudy (Henrietta Meire),  tänker besöka Los Angeles med sin man Mike. Eftersom Mike var mannen som stal Trudy från Stuart, och fick honom att flytta till USA, så gör Stuart allt för att imponera på sina gäster. Genom att hyra en rysk modell för att spela rollen som hans flickvän, hoppas Stuart att Trudy ska se vilket glamoröst liv han lever. Men när modellen ställer in i sista minuten så måste Stuart övertyga Jessica att spela hans flickvän för en kväll. Detta leder såklart till en rad både väntade och oväntade tokigheter."

Tyligen ska även Nicole Kidman göra ett litet gästinhopp. 

"Hello Ladies: The Movie" har premiär söndagen den 23 november i HBO Nordic.
Där finns för övrigt också de åtta tidigare avsnitten att se, för den intresserade.

En liten trailer för serien kan ge en hint om vad som väntar i filmen...


Pepp på "Hello Ladies"-filmen? Håller du med Patrik om att den lades ned för tidigt? Kommentera nedan! 
| 14 oktober 2014 13:00 |