Film

Skribent

MovieZine

14 september 2020 | 14:00

Nu har det blivit enklare att stödja MovieZine via Patreon

Bli årsmedlem och få ännu fler VIP-förmåner! Köper du 12 månaders medlemskap behöver du bara betala för 10.
Det har blivit enklare och smidigare att stötta MovieZine med ett Patreon-medlemskap. Och framför allt billigare! Nu finns nämligen möjligheten att skaffa ett årsmedlemskap till rabatterat pris.

Köp 12 månaders medlemskap så betalar du bara för 10 månader. Två månader på köpet med andra ord! Men passa på, rabatten gäller bara fram till den 30 september.
 

Vad är Patreon?

 
Patreon är en crowdfunding-tjänst, ungefär som Kickstarter, där fans kan ge ett månatligt bidrag till kreatörer de gillar. Podcasts, artister och webbtidningar erbjuder i gengäld sina "patroner" en titt bakom kulisserna och exklusivt innehåll.
 

Varför stötta MovieZine?

 
Vare sig du uppskattar svensk filmjournalistik av hög kvalitet, eller föredrar en underhållande, nördig och avslappnad inblick i filmvärlden, har vi något för alla.

MovieZine.se är en oberoende sajt, utan storägare eller finansiärer i ryggen. Allt innehåll är gratis, och vi kommer inte dölja våra artiklar eller recensioner bakom en betalvägg. Det görs möjligt tack vare läsarnas frivilliga bidrag på Patreon. 
 
Som MovieZines stödmedlem får du tillgång till Patreon-flödet med bonusläsning, förtur till förhandsvisningar och möjlighet att delta i roliga utlottningar. Läs mer här!
 

Hur mycket kostar det?

 
Du kan välja mellan tre nivåer av medlemskap (s.k. tiers):

Royale With Cheese - stöd oss med 20 kr i månaden eller 200 kr för ett år.

5 Dollar Shake - stöd oss med 50 kr i månaden eller 500 kr för ett år.

The Big Kahuna - stöd oss med 100 kr i månaden eller 1000 kr för ett år.

(Observera att Patreon.com anger alla priser i euro eller dollar. Moms tillkommer med 25 procent.)

Och du: vi skickar med några blurayfilmer som extra tack till alla 5 Dollar Shake och The Big Kahuna-medlemmar! Läs mer och bli årsmedlem på patreon.com/moviezine.
| 14 september 2020 14:00 |