Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

6 april 2016 | 22:00

Nu börjar fjärde säsongen av "Sherlock" spelas in

Och vi närmar oss slutet på historien, enligt seriens skapare.
Strax efter att Benedict Cumberbatch avslutat inspelningarna av "Doctor Strange" är han nu på plats i Sherlocks gamla paltor för att spela in tre nya avsnitt av BBC:s hyllade "Sherlock", i vad som blir den fjärde säsongen för mästerdetektiven. En av seriens showrunners, Steven Moffat, hintar också om att det nu kan röra sig om den allra sista. 


- Fjärde säsongen av "Sherlock", nu kör vi! Vad vi än gör, vart vi än går, så leder alla vägar tillbaka till Baker Street, och det känns alltid som att komma hem. Spöken från Sherlock Holmes och John Watsons förflutna dyker upp och terror och tragedi lurar runt hörnet. Det här är historien vi har berättat ända sedan starten och den är på väg att nå sitt klimax.

Även om inget premiärdatum offentliggjorts än så har en synopsis hittat ut, och den lyder:

"Fjärde säsongen börjar med att Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch), återigen är tillbaka på brittisk mark då Doktor Watson (Martin Freeman) och hans fru Mary (Amanda Abbington) står inför sin största utmaning hittills; att bli föräldrar.

Om vi går efter de tidigare säsongernas premiärdatum kan vi nog räkna med en premiär någon gång i höst, då vi alltså äntligen får sätta tänderna i drygt 240 nya minuter mysterielösning igen.

Vad tycker du om "Sherlock"?
| 6 april 2016 22:00 |