Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 januari 2019 | 23:30

Nu är det officiellt: "Child's Play" blir en tv-serie

Don Mancinis onda docka Chucky har mördat sin väg genom filmhistorien sedan 1988 - och kanske vet vi redan vem som blir hans första offer på tv-sidan.
För ganska exakt ett år sedan rapporterade vi om att Don Mancini, skaparen av filmserien kring den onda dockan Chucky, arbetade på en möjlig tv-seriefortsättning av filmen "Cult of Chucky". Under kvällen har TVLine kunnat bekräfta att tv-kanalen Syfy har lagt en officiell beställning av en första "Child's Play"-säsong.
 
Det finns i nuläget ingen information kring handlingen av den kommande säsongen, men vi får väl anta att dockan Chucky kommer att hitta på olika sätt att mörda dem som råkar befinna sig i hans närhet. Kanske har vi här på MovieZine till och med spelat en liten roll i att få till ett av Chuckys nya offer.
 
 
Under en intervju med "Grease"-skådespelerskan Dinah Manoff förra sommaren, halkade vi i slutet in på "Child's Play"-filmen från 1988. Hon spelade nämligen även en roll i den där första filmen - som Chuckys första mordoffer. Vi föreslog därför att hon skulle be Mancini att döda henne först igen, inte mer än rätt liksom, om han hittade någon kanal villig att visa hans tv-serie.
 
- Jag älskar den idéen! Jag har fortfarande kontakt med Mancini, så det ska jag nämna för honom - "snälla döda mig igen"! Det är en fantastisk idé.
 
Nu återstår det att se om det faktiskt blir så eller inte. Men oavsett vilket, lär den onda dockan Chucky få fortsätta sitt mördande hos Syfy inom kort. Det är däremot oklart exakt när vi kan förvänta oss en premiär av den nya serien.
 
Tror du att Syfy kan bli ett passande hem för en "Child's Play"-serie? Kommentera gärna nedan!
| 29 januari 2019 23:30 |