SPONSRAT

Skribent

Thomas Linnaeus

20 november 2023 | 20:30

Nintendo Switch är den perfekta konsolen till julens gaming

Under årets gång bjöd Nintendo på fantastiska nya äventyr från Zeldas och Marios respektive världar.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Julen nalkas och att spela i vintermörkret är nästan det mysigaste man kan göra som gamer. En konsol som haft ett toppenår bakom sig är Nintendo Switch vars pris nu ligger på 3 590:-.
 
År 2023 bjöd inte bara på Zelda och Mario, men även “Metroid Prime” som fick en fantastisk remaster.
 
“The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” är uppföljaren till tokhyllade “Breath of the Wild”. Och Nintendo är ju som de är, och lyckades göra ett nytt spel som överklassar föregångaren på alla sätt. Vår spelredaktör kallade äventyret för “en spelupplevelse utöver det vanliga”.
 
Och givetvis bjussar Nintendo på Mario i överflöd. “Super Mario Bros. Wonder” är det nya gulliga plattformsspelet och “Super Mario RPG” är remaken av klassikern från 1996. Båda spelen har hyllats av kritikerna, som menar att de är lika charmiga som de är underhållande.
 
Nintendo Switch är perfekt om du ska iväg och resa under julen. Då kan du bara ta ur den ur sin dockningsstation, så blir det en portabel liten maskin. Håll utkik efter mysiga “Princess Peach: Showtime!” och remaken av “Paper Mario: The Thousand-Year Door” under 2024.
 
| 20 november 2023 20:30 |