Spel

Skribent

Oskar Möller

31 augusti 2021 | 20:30

Netflix testar "Stranger Things"-spel på polska abonnenter

Polska abonnenter kan numera spela ”Stranger Things 1984” och ”Stranger Things 3” på mobilplattformen Android.
Netflix gillar som bekant att testa nya tjänster på specifika målgrupper i vissa regioner. Företaget har sedan tidigare nämnt att de vill utöka sin redan dignande arsenal med spelstreaming och sin vana trogen gör man raskt slag i saken.
 
Än så länge testar man endast streaming på Androidmobiler och det är Netflix-favoriten ”Stranger Things” som är i fokus. Ett inte helt dumt val med tanke på hur många som längtar efter en fjärde säsong på den populära serien.
 
Kanske är det dessutom den perfekta tidpunkten nu när serienördiga gamers inte längre kan rysa av välbehag när de blir jagade av en hungrig Demagorgon i skräckactionspelet ”Dead by Daylight”.
 
Det är inte bara Netflix som dras till att testa nya tjänster på sina polska kunder. Playstation Plus polska kunder har tidigare i år erbjudits att testa funktionen Video Pass som ger användarna tillgång till fler filmer och serier. Med tanke på hur streamingtjänsterna har en tendens att svälla upp är frågan vilka som är herrar på täppan om ett decennium – och om det längre spelar roll om vi är inloggade på en spel- eller filmsajt.
 
Vad tänker ni kring möjligheten att få spela Stranger Thingsspel på mobil, dator eller konsol? Vilka andra spelserier från Netflix ser ni fram emot? Och kommer Netflix slå sig in i spelbranschen på allvar? Skicka in en kommentar nedan!
| 31 augusti 2021 20:30 |