Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 april 2020 | 12:00

Netflix tar hem Melissa McCarthy-drama

Streamingjätten vann rättigheterna till "The Starling" för 20 miljoner dollar.
Ett nytt drama med Melissa McCarthy är på väg till Netflix. De slog ut konkurrenter som Lionsgate och Sony och tog hem rättigheterna till "The Starling" för nära 20 miljoner dollar, skriver Deadline.

Handlingen följer ett gift par som går igenom en tragedi, vilket blir påfrestande för relationen. Medan maken (Chris O'Dowd) lägger in sig för att hantera sorgen, hittar hustrun Lily (McCarthy) tröst genom att fixa och dona i trädgården. Men en ihärdig stare skapar trubbel, och en veterinär (Kevin Kline) kallas in för att rädda både trädgården och Lily.

"The Starling" är regisserad av Ted Melfi, känd för "St. Vincent" och "Dolda tillgångar". Filmen är redan färdiginspelad och kommer att hjälpa Netflix fylla hålen i en tid då alla filmproduktioner är på paus.

Frågan är om detta rentav är en ny Oscarskandidat? Melissa McCarthy har visat sig vara en stark skådespelerska när hon väljer filmer som "Can You Ever Forgive Me" framför knasiga komedier. Vi ser fram emot "The Starling" som får premiär någon gång under året.
| 21 april 2020 12:00 |