Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

15 november 2023 | 11:15

Olidligt besked: Säsong 2 av dundersuccén “Wednesday” dröjer rejält

Trots att vi väntat i snart ett år på säsong 2 av “Wednesday” så startar inte ens inspelningen förrän nästa år.
Fortsättningen på en av Netflix absolut mest populära serier kommer att dröja, rapporterar Deadline. Inspelningen planeras att dra igång först våren 2024 - så då kan vi nog räkna med att säsong 2 av serien släpps sent samma år eller 2025.
 
Efter att serien slagit flera rekord i fjol, med över 341 miljoner timmar av streaming bekräftade Netflix att en andra säsong var på gång. Tim Burton regisserade de fyra första avsnitten och var med som producent för serien. Han har bekräftat att han kommer tillbaka till säsong 2:
 
- Jag lägger saker på is mentalt tills strejken är över. Jag kan redigera och göra saker som jag får göra. Men ja, jag kommer att vara involverad på något sätt. Jag är inte helt säker hur, för allt har stannat upp för tillfället, säger Tim Burton till BFI.
 
Första säsongen av “Wednesday” spelades in i Rumänien, men inför den andra säsongen så flyttar produktionen till Irland. I serien får vi följa Jenna Ortega som dottern i familjen Addams när hon skickas till privatskolan Nevermore Academy.
 
Är väntan på säsong 2 av “Wednesday” helt olidlig?
| 15 november 2023 11:15 |