Serie

Skribent

Anders Eklöf

13 oktober 2021 | 13:55

Netflix roffar åt sig rättigheterna till animeserien "Cowboy Bebop"

Snart går det att även titta på originalet av "Cowboy Bebop" på Netflix, som av många anses vara tidernas bästa animeserie.
Den 19 november har som bekant en live action-version av en av de mest klassiska och älskade animeserierna genom tiderna, "Cowboy Bebop" från 1998, premiär på Netflix. 
 
Originalet har dock inte funnits tillgängligt på streamingtjänsten tidigare (men på Wakanim), men nu berättar sajten Deadline att alla 26 avsnitt av "Cowboy Bebop" dyker upp på Netflix den 21 oktober.
 
Ett perfekt tillfälle att se om den eller ge den en första chans, helt enkelt. 
 
 
"Cowboy Bebop" utspelar sig 2071 och följer prisjägaren Spike Spiegel, som tillsammans med kaptenen Jet Black och tjuven Faye Valentine (spelas av John Cho, Mustafa Shakir och Daniella Pineda i Netflix-serien) åker runt på olika uppdrag i rymdskeppet Bebop. 
 
Den nya serien regisseras av Alex Garcia Lopez (har regisserat avsnitt av "Daredevil" och "The Witcher") och Michael Katleman ("Life on Mars"), medan André Nemec (har skrivit "Mission: Impossible – Ghost Protocol" och "Teenage Mutant Ninja Turtles"-filmerna) är showrunner. 
 
Ser du fram emot Netflix tolkning av den klassiska animeserien? 
 
| 13 oktober 2021 13:55 |