Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

19 maj 2022 | 14:45

Netflix överraskar och smygsläpper nytt från “Love, Death & Robots”

Streamingjätten tar alla “Love, Death & Robots”-fans på sängen, och släpper avsnitt från nya säsongen en dag innan premiär. Här nedan kan du se det.
Den animerade antologiserien “Love, Death & Robots” från Tim Miller kommer tillbaka för en tredje säsong imorgon, men redan nu släpper Netflix avsnittet “Three Robots: Exit Strategies” från nya säsongen på nätet. Manuset bygger på en novell av science fiction-författaren John Scalzi, vars andra verk tidigare har utgjort basen för ett gäng avsnitt av serien.  

Här får vi följa tre robotar som återvänder till Jorden. Människan har flytt planeten, och i sann postapokalyptisk anda är det enda som består skelett, övergivna byggnader och rester från den överväldiga konsumtion som förstört vårt hem. Robotarna åker runt och undersöker vilka strategier vi försökte använda för att undkomma den stora katastrofen. Är de nöjda över hur vi hanterade problemet? Inte riktigt.
 
 
“Love, Death & Robots” är skapat av Tim Miller, regissören bakom “Deadpool” och “Terminator: Dark Fate”. Serien är en antologiserie likt “Black Mirror”, och varje avsnitt är fristående och framtagna från olika visionärer. Kan du inte få nog av knäppa koncept och intressanta idéer är “Love, Death & Robots” perfekt för dig.

Den tredje säsongen av “Love, Death & Robots” har premiär på Netflix imorgon.


| 19 maj 2022 14:45 |