Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 september 2020 | 23:05

Netflix har börjat utveckla en tv-serie om "Conan barbaren"

Det verkar dessutom som att streamingjätten har planer på att skapa både filmer och serier som utspelar sig i samma värld som "Conan barbaren".
Deadline rapporterar att Netflix har börjat utveckla en tv-serie om författaren Robert E. Howards svärdsvingande karaktär "Conan barbaren", som tidigare spelats av både Arnold Schwartzenegger och Jason Momoa. Projektet är i nuläget fortfarande i ett väldigt tidigt skede och man letar fortfarande efter en manusförfattare som kan påbörja det. Fredrik Malmberg och Mark Wheeler är däremot redan ombord som producenter.
 
Netflix ska även ha ingått ett större avtal med Conan Properties International, som äger rättigheterna till karaktären. Avtalet ger Netflix ensamrätt till att skapa filmer och tv-serier, både animerade och live action-versioner av de olika karaktärerna. 
 
Det har tidigare funnits en Amazon-serie samt en långfilm under utveckling, det är oklart vad som gäller kring statusen av dessa produktioner. Eftersom den nya Netflix-serien fortfarande är i ett sådant tidigt skede i sin produktion så är det även oklart när vi kan förvänta oss att få ta del av den första säsongen, men det dröjer sannolikt ett par år.
 

Läs också: 60+ nya filmer och serier på Netflix i oktober

 
Är du sugen på att få se fler filmer och serier i "Conan barabarens" universum? Kommentera gärna nedan!
| 30 september 2020 23:05 |