Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

6 mars 2017 | 11:00

Netflix diskuterar en till säsong av "Ett år med Gilmore Girls"

Efter Rorys fyra sista ord vill fansen ha mer.
Fick Rorys fyra sista ord i "Ett år med Gilmore Girls" dig att skrika efter ännu en revival? Det är inte helt omöjligt. Netflix medger att en till säsong diskuteras "på ett tidigt stadium".

Netflix innehållschef Ted Sarandos har meddelat UK Press Association att de gärna fortsätter serien om Rory och Lorelai Gilmore.

- Vi hoppas på fler avsnitt. Naturligtvis älskade vi vilken framgång serien hade och att fansen uppskattade hur välgjord den var, den gav dem vad de ville ha. Det är ju hemkst att vänta i åratal på att ens favoritserie ska återvända och sedan bli besviken, men de levererade och folk vill ha mer, så vi snackar om möjligheterna att fortsätta.

För att det ska fungera måste naturligtvis skaparen Amy Sherman Palladino vara ombord såväl som skådespelarna. Palladino uttalade sig i november med viss skepticism till att serien skulle fortsätta, men uteslöt ingenting. Just nu är hon upptagen med att skapa ett pilotavsnitt hos Amazon för serien "The Marvelous Mrs. Maisel".

Lauren Graham, som spelar Lorelai, har fått en fortsatt roll i Foxkomedin "Linda From HR" och Alexis Bledel går vidare från Rory till en roll i "The Handmaid's Tale" på Hulu. Det skulle krävas en del för att få schemat att funka mellan dem om "Gilmore Girls" fick en till revivalsäsong.

Vill du ha mer "Gilmore Girls"?
| 6 mars 2017 11:00 |