Skribent

Carl Adam Anderberg

30 september 2018 | 15:00

Netflix beställer tre nya sci-fi-serier

Varav åtminstone en låter riktigt intressant.
Netflix meddelade i fredags att de beställt säsonger av inte bara en, utan tre nya science fiction-serier. 
 
Den första heter "The I-Land" och handlar om hur tio personer vaknar upp på en mystisk ö utan några minnen av vilka de är eller varför de hamnat på ön. Snart inser de att ön är ett hem för fenomen bortom vetenskapens förklaringar, och de måste kämpa för att överleva. Kate Bosworth kommer att spela huvudrollen (och hon producerar även serien) och hon backas upp av Natalie Martinez och Alex Pettyfer. Netflix har beställt sju avsnitt.
 
Den andra beställda serien heter "October Faction" och är baserad på Steve Niles serietidningar med samma namn. En familj där föräldrarna i hemlighet är medlemmar i en monsterjägar-organisation flyttar tillbaka till Upstate New York. Väl på plats inser de att deras idylliska hemstad inte är så normal som den kanske verkar på ytan. "October Faction" får tio avsnitt.
 
Den tredje och sista beställda serien heter "Warrior Nun" och handlar om en 19-årig kvinna som vaknar upp på ett bårhus. Hon lär sig att hon är en del av en antik orden med uppdrag att jaga och döda demoner som befinner sig på jorden. Även "Warrior Nun" får tio avsnitt.
| 30 september 2018 15:00 |