Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

1 januari 2017 | 21:00

Natalie Portman kan återvända till Marvel trots allt

Trots att hon skippar "Thor: Ragnarök".
Har inte "Thor"-filmerna alltid varit lite... åsidosatta av Marvel? Eller av publiken i stort, kanske är rättare sagt. Inte lika hyllade som "Captain America"-filmerna och "Iron"-man, men ändå duglig underhållning för stunden.

Oscarsvinnaren Natalie Portman spelade Thors kärleksintresse i de första två filmerna, men hon kommer inte att medverka i kommande "Thor: Ragnarök". Varför är lite oklart, men en anledning sägs vara att bara cirka 10-20 procent av filmen kommer att utspela sig på jorden. Men det verkar inte som att Portman helt utesluter att åter ge sig in i MCU någon gång i framtiden. 

I en intervju med Deadline berättar hon mer om vad hon egentligen tycker om att jobba på megaproduktioner som Marvel-filmer och "Star Wars".

- Det är verkligen en otrolig sak att vara en del av. Som skådespelare handlar det om en helt annan skala. När man gör de där filmerna så arbetar man med så mycket blue screen och med så mycket fantasi, så ens egen fantasi måste vara så mycket större.

- Det är väldigt utmanande för mig och jag känner inte att jag behärskar det än. Jag känner inte att jag helt har förstått det än. Det är något som fascinerar mig för det är nästan det mest utmanande jag vet. Man måste skapa hela världen. Det är som att vara barn igen.

Och på tal om en eventuell återkomst till MCU säger Portman:

- Ja, en dag kan jag förhoppningsvis få ihop det!

Saknar du Natalie Portman i MCU?
| 1 januari 2017 21:00 |