Spel

Skribent

Vanja Tomin

12 december 2021 | 13:00

Mystisk trailer till nytt "Wonder Woman"-spel lämnar mycket åt fantasin

Ett spel få trodde skulle dyka upp på årets Game Awards, med en kort trailer lämnar det höga förväntningar efter sig.
I torsdags under The Game Awards fick vi se en första trailer för nya spelet om "Wonder Woman". Det är spelstudion Monolith Productions, kända för "Middle-earth: Shadow of War" som nu arbetar på ett action-äventyrsspel om Wonder Woman som utspelar sig i en öppen värld. "Wonder Woman"-spelet kommer bygga på Nemesis Game System, som föenklat innebär att historien i spelet drivs fram av de val och handlingar man gör som spelare.
 
Wonder Woman, även känd som Diana Prince, är en kvinnlig superhjälte inom DC Comics universum, som fick sitt uppsving efter att Gal Gadot gestaltat Diana Prince i filmen "Wonder Woman" från 2017. Dock sägs det att spelet inte kommer baseras på Gal Gadot utan kommer bygga på Wonder Woman från serietidningarna. 
 
Under eftersnacket av The Game Awards riktades viss irritation mot nyheten om spelet, då trailer inte ger oss så mycket information. Inget releasedatum finns och spelet är fortfarande under utveckling, vilket kan innebära att vi får vänta minst ett år till innan vi får mer information.
 
Se trailern själv här nedan:
 
| 12 december 2021 13:00 |