COMIC-CON 2018

Skribent

Jerry Fogselius

20 juli 2018 | 16:45

Zombiefylld specialutgåva av "Call of Duty: Black Ops 4"

"Dödscool" skelettlåda innehållande massor av zombieaktiga prylar.
Treyarchs kommande "Call of Duty: Black Ops 4" ser på förhand ut att bli ganska annorlunda jämfört med tidigare delar i serien, främst med tanke på att det helt kommer skippa singleplayerläget för att istället satsa på multiplayer, zombier och Battle Royale. Som för att matcha alla dessa annorlunda beslut, har Treyarch nu utannonserat en något annorlunda specialutgåva av spelet.
 
Inspirerad av spelets zombieläge består "Mystery Box Edition" av en skelettaktig låda som, lite väl gimmickartat enligt mig, både lyser och låter på ett "skrämmande sätt". Inuti boxen finns ett hopkok av samlarprylar, såsom FiGPiNs av zombiedräparna i spelet, ett 1000-bitars zombiepussel, tre domedagsdoftande litografier, Dark Horses första nummer av serietidningen "Zombies", tio Specialist-tygmärken och så själva spelet förstås, inklusive Black Ops Pass där du får en extra zombiebana vid namn "Classified". Spana in godsakerna här nedan:
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Mystery Box Edition" kommer kosta 199 dollar på andra sidan Atlanten och här i Sverige lär den således gå på ungefär 2000 kronor. Är det pengar du skulle vilja lägga på denna specialutgåva eller ställer du dig också skeptisk till den lysande, låtande skelettlådan?
 
Utöver den nya specialutgåvan, visade Treyarch även upp en stämningsfull introduktion till zombiebanan "Blood of the Dead". De fyra hjältarna Richtofen, Dempsey, Takeo och Nikolai anländer till ett hemligt labb och givetvis går allt på tok, vilket tvingar dem att tampas med de odöda fångarna i "Black Ops 4:s" version av Alcatraz. Spana in videon här nedanför:
 
| 20 juli 2018 16:45 |