Serie

Skribent

Josefine Krischausky

17 augusti 2022 | 19:45

Mysterier, kalabalik och mord i nya teasern för "Wednesday"

Vi har nu fått en lite mer ordentlig förhandstitt på Tim Burtons nya tv-serie, som kommer till Netflix i november.
Igår fick vi ta del av nya bilder från "Wednesday", Tim Burtons kommande tv-serie om dottern i den berömda familjen Addams. Nu har Netflix dessutom släppt en lite längre teaser, som ger oss vår hittills tydligaste bild av vad vi har att förvänta oss. 
 
Jenna Ortega ("Scream", "The Fallout") intar huvudrollen som den egensinniga Wednesday, som under de senaste fem åren har gått på åtta olika skolor. Till slut hamnar hon på Nevermore Academy, där hon både ska hantera nya bekantskaper och försöka bemästra sina övernaturliga krafter, samtidigt som omgivningen skakas av en serie underliga mord. 
 
 
Framför oss verkar vi ha en spännande och underhållande berättelse, innehållande både en del dramatik och viss humor. Själv menar titelkaraktären att vi kommer få följa med henne in i en mardrömsliknande tillvaro, full av mysterier, kalabalik och mord. 
 
I teasern får vi också se lite av föräldrarna Addams, spelade av Catherine Zeta-Jones och Luis Guzmán. Medverkar gör även skådespelare som Gwendoline Christie ("Game of Thrones") och Jamie McShane ("Bloodline"), samtidigt som Christina Ricci, som spelade Wednesday Addams på 90-talet, kommer dyka upp i en roll. 
 
Serien består av totalt åtta avsnitt, varav fyra är regisserade av Tim Burton själv. Något exakt premiärdatum har ännu inte meddelats, men vi kan räkna med att få se "Wednesday" på Netflix under den kommande hösten. 
 
Uppdatering 23/9: Netflix har nu avslöjat vilket datum serien anländer till streamingtjänsten. Den 23 november är det dags att ta del av Wednesday Addams nya upptåg. 
 
 
Vad är dina förväntningar på "Wednesday", efter den nya teasern? Kommentera gärna nedan. 
| 17 augusti 2022 19:45 |