Film

Skribent

MovieZine

5 april 2023 | 20:00

"Brutal action och mörk humor!" MovieZines läsare tycker till om "Sisu"

Gårdagens förhandsvisningar i Stockholm och Göteborg bjöd på finskt ultravåld och många leenden bland publiken.
MovieZines förhandsvisningar fortsätter att vara populära bland våra läsare. Igår kväll hade vi nöjet att presentera finska actionrökaren "Sisu" för två fullsatta salonger i Stockholm och Göteborg. En ytterst blodig "John Wick möter Tarantino"-historia om en guldgrävare som tar sig an en hel armé av tyska nazister.
 
Efteråt har flera nöjda biobesökare hört av sig med tankar kring en mycket underhållande, brutal och lagom korkad film.
 
Bästa filmen jag har sett på länge! Extra kul att det var en finsk film med tycker jag. Den kändes lite kort bara, jag hade önskat att den var längre. Den var fint utförd med, bra kreativitet. Högsta betyg och lite till! Har rekommenderat den till allt och alla redan! - Mikaela K.

Filmen var speciell!!! Blir nästan komiskt när hjälten inte ens blir skadad. Vår tanke var "Tarantino-Clintan-Rambo". - Heidi M.
 
Tyckte filmen var snyggt filmad, bra effekter och väldigt underhållande. Minst sagt en intressant film. - Ann-Marie S.
 
"Sisu" var inte guld (24K) värd men väl silver. På sätt och vis var trailern mäktigare än filmen som helhet. Mitt betyg blir därför 3,5 finska pinnar – och det är inte så illa. - Anders N.
 
Filmen var riktigt bra och inte likt så många andra filmer, var svårt att förutse vad som skulle hända vilket var roligt. Den var underhållande och mycket bra scener samt handling, kommer rekommendera andra att se denna. 5 poäng av 5. - Camilla D.
 
Vi tyckte att filmen var jättebra! Vi gillade serietidningsvåldet och humorn. Bonus var också att den var 90 minuter och inte tre timmar som många andra filmer. Väldigt snyggt fotografi och specialeffekter också. - Mika H.
 
Även om jag tyckte att det var en av de absolut dummaste filmer som jag har sett på länge så var den också mystiskt underhållande. Det jag reagerade mest på var alla leenden när människorna lämnade biografen från filmen. - Claes L.
 
En mycket stark och otroligt blodig finsk "krigsfilm". Med väldigt lite dialog är det en film där handlingar verkligen talar högre än ord! Explicit och fantastisk action. Rekommenderas "for the strong at heart!" - Josephine H.
 
Bra balans mellan brutal action och mörk humor. Den norske skådespelaren Aksel Hennie spelade som vanligt mycket bra. - Michael
 
Tack för en trevlig förhandsvisning av en underhållande film! Sicken jävla krutgubbe han är!! - Tobias E.
 
Jag tog med mig min bror 27 år och min mamma 63 år på denna filmen: Mamma sa så här: ”Bästa. Slutrepliken. Ever. Den kommer jag gå runt och citera.” - Caroline S.
 
 
Tisdagen den 11 april är det dags för samma förhandsvisning i Malmö! Därefter får "Sisu" biopremiär över hela landet den 14 april.
| 5 april 2023 20:00 |