Spel

Skribent

MovieZine

30 september 2023 | 06:00

MovieZine söker spelskribent med fokus på nyhetstexter

Är du en driven skribent som vill skriva om spelbranschen, recensera nya spel och intervjua utvecklare? MovieZine söker just nu en ny spelskribent.
Vill du spela de stora spelen i förväg, intervjua kända utvecklare och skriva om spel i allmänhet?
 
MovieZine söker just nu en spelskribent med fokus på nyhetstexter, men möjlighet till att recensera storspel och besöka pressevent finns även. Vi efterlyser en van skribent med koll på spelbranschen, som är tillgänglig att skriva flera artiklar i veckan.
 
Tjänsten är på frilansbasis. Du kommer att arbeta i samarbete med vår spelredaktör Anders Eklöf, för att spåna idéer och välja nyheter.
 
Du som söker bör behärska det svenska språket, ha goda kunskaper i engelska och ett intresse för att skriva kreativt. Ett krav är att du har minst en modern spelkonsol som Playstation 5, Xbox Series X/S eller Nintendo Switch.
 
För att ansöka vill vi att du skickar in en presentation av dig själv och 2 aktuella nyhetstexter till spel@moviezine.se. Tänk på att texterna ska läsas av en bred publik.
 
Skicka in din ansökan senast den 15 oktober, men ansök gärna i god tid då vi vill tillsätta tjänsten så snabbt som möjligt.
| 30 september 2023 06:00 |