Spel

Skribent

MovieZine

17 oktober 2021 | 18:00

MovieZine söker spelskribent!

Är du en passionerad gamer som vill testa dina förmågor att skriva för en stor publik? Då är det här chansen för dig!
Just nu är vi på jakt efter dig som har ett stort intresse för spel, är en van skribent och kan leverera minst en artikel i veckan. Som vår nya spelskribent kommer du få möjligheten spela och recensera heta storspel till de stora plattformarna innan de ges ut (Playstation, Xbox och Nintendo) och dessutom få ersättning för besväret.
 
Vi söker en självständig skribent som är beredd att komma på egna artikelidéer - tematexter, krönikor, analyser och topplistor - din egen fantasi sätter gränserna. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår spelredaktör Anders Eklöf och ni kommer att spåna idéer tillsammans. 
 
Du som söker bör behärska det svenska språket, ha goda kunskaper i engelska och ett intresse för att skriva kreativt. Det är dessutom meriterande om du har flera konsoler hemma och kan arbeta i Photoshop och liknande program.
 
För att söka räcker det med att skriva en kort presentation av dig själv och skriva en testrecension eller spelkrönika på 2500-3000 tecken! Skicka iväg texten till MovieZines chefredaktör Alexander och spelredaktör Anders.
 
Fyra iväg din ansökan senast 29 oktober - vi ser fram emot att välkomna dig in i gänget!
| 17 oktober 2021 18:00 |