Skribent

Alexander Dunerfors

31 augusti 2014 | 21:00

MovieZine söker ambassadörer

Älskar du film och TV? Är du en van MovieZine-användare och vill hjälpa oss att utveckla sajten?
MovieZine.se har sedan starten år 2003 växt till att bli Sveriges största sajt om film och serier. I somras släppte vi en helt ny version av sajten, med många efterfrågade funktioner. Våra användares feedback före och efter lanseringen har varit väldigt viktig.

Nu söker vi 50 st ambassadörer som vill hjälpa oss med att bli en ännu bättre sajt! Vi söker främst dig som är en återkommande läsare, du har kanske sedan tidigare ett konto på MovieZine.se och brinner för film och serier, precis som vi gör.

Som ambassadör kommer du att hjälpa oss att sprida ordet om MovieZine. Till exempel genom att tipsa vänner och bekanta - sajten blir roligare ju fler av dina vänner som är med! Du kommer också att ingå i vår läsarpanel där vi testar nya idéer och ge oss feedback och kommentarer. 

I gengäld får du förtur till våra förhandsvisningar och får delta i exklusiva utlottningar. Du får också en speciell ambassadörs-badge vid din profilbild på MovieZine.

Låter det intressant? Anmäl dig genom att lämna din mailadress i kommentarerna nedan, eller maila direkt till ambassador@moviezine.se. 

Frågor besvaras både på mail och i kommentarsfältet.
| 31 augusti 2014 21:00 |