Skribent

3 juni 2009 | 22:49

MovieZine fyller sex år!

Tiden går fort när man har roligt. Sajten som en gång började som ett hobbyprojekt fyller i veckan sex år.

Ett stycke filmnörd, ett par hobbyskribenter och en illegal version av Dreamweaver - bara källarlokalen saknades när den första (och av okänd anledning mintgröna) versionen av MovieZine snickrades ihop på ett par veckor i maj 2003.

Efter premiären i början av juni, en för övrigt redan händelserik filmsommar med "Hulk", "X2", "Matrix Reloaded" och "Pirates of the Caribbean" i spetsen, dröjde det inte länge innan MovieZine.se blev Sveriges mest besökta filmsajt, något vi bara befäst ytterligare genom åren.

Fyra omdesigner, många duktiga skribenter och 1000 recensioner senare har vi också växt till en av de mest fullspäckade, och förhoppningsvis också mest omtyckta, mötesplatser för filmälskare på nätet. Något som inte hade varit möjligt utan er som troget besöker MovieZine, kommenterar i forumet, lämnar feedback och önskemål på nya funktioner samt sprider ordet till vänner och bekanta.

Så ett stort tack till alla som hängt med genom åren, och jag hoppas på fler fantastiska filmupplevelser tillsammans med er!

Alexander Dunerfors, grundare
& redaktionen på MovieZine.se

Tyck till: Vad är ditt bästa minne av MovieZine?